Πολιτική απορρήτου

Η παρούσα πολιτική απορρήτου είναι σύμφωνη με τo Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) και περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο Αρώνια Βελούχι στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας στη διεύθυνση www.aroniavelouchi.gr

Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

ΠΟΙΟΣ είναι Υπεύθυνος για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων;

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ιδιοκτήτης του, κα Σοφία Σαρηγιαννίδη, τηλ. 2237400859 και e-mail: sofia.sarigianidi@gmail.com

ΠΟΙΑ Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε και ΠΟΤΕ

Εμείς δεν ζητούμε να μας υποβάλετε προσωπικά δεδομένα παρά μόνο για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες επικοινωνίας. Ο τρόπος υποβολής των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι είτε μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία, είτε μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του δικτυακού τόπου μας.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο – Όνομα Πατρός και Μητρός
 • Πλήρη Διεύθυνση
 • Προσωπικό email επικοινωνίας
 • Αριθμός κινητού τηλεφώνου ή τηλεφώνου οικίας

ΠΑΙΔΙΑ 

Συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε την καταγραφή δεδομένων από παιδιά όταν είναι κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας.

ΠΩΣ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Για την κοινοποίηση πληροφοριών και ενημέρωσης σχετικά με δραστηριότητες και τα προϊόντα του κτήματος Αρώνια Βελούχι
 • Για την κοινοποίηση πληροφοριών και ενημέρωσης σχετικά με δραστηριότητες που οργανώνει  ή πραγματοποιεί το χωριό μας
 • Για κοινοποίηση πληροφοριών και ενημέρωσης  σχετικά με διάφορα γεγονότα ή έκτακτα περιστατικά που αφορούν στο κτήμα μας στο Χωριό μας και στο Δήμο.

Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνουμε προωθητικές επικοινωνίες και νέα σχετικά με όλα τα παραπάνω.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε (διαγραφή, opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων

Τα προσωπικά σας στοιχεία και τα δεδομένα που διαθέτουμε δεν κοινοποιούνται και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους από εμάς για κανένα λόγο.

Διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ασφαλή, όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών επικοινωνίας μας

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα εξής:

 1. πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας,
 2. ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (φορητότητα)
 3. διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας αν είναι ημιτελή ή ανακριβή,
 4. διαγραφή ή περιορισμό των προσωπικών δεδομένων σας σε ορισμένες περιστάσεις που προβλέπονται από το εφαρμοστέο δίκαιο.

Σε περίπτωση που έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή.  Αν θέλετε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων ή να ασκήσετε κάποιο άλλο δικαίωμά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας του Αρώνια Βελούχι. 

Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνία και Ενημέρωση

Στην περίπτωση που έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για να λαμβάνετε επικοινωνία και ενημέρωση από το Ξενώνα, μπορείτε  να επιλέξετε να μη λαμβάνετε πλέον επικοινωνία και ενημέρωση  ζητώντας τροποποίηση της επιλογής  σας  χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας του Αρώνια Βελούχι

ΑΛΛΑΓΕΣ στην Πολιτική Απορρήτου μας

Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσουμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στο Δικτυακό Τόπο. Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνιστούμε θερμά να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου συντάχθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2022.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και Σχόλια

Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πρακτικές απορρήτου μας.

Αν επιθυμείτε να υποβάλετε σχόλια ή έχετε ερωτήσεις ή προβληματισμούς, ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας του Συλλόγου.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 2022.

Κύλιση προς τα επάνω